Tekninen etätuki

Etätuen avulla tukitiimimme voi muodostaa yhteyden tietokoneeseesi Internetin kautta, tarkastella tietokoneesi näyttöä ja käyttää omaa näppäimistöään ja hiirtään ratkaistakseen sinua mahdollisesti vaivaavia ongelmia. Ennen etätuen käyttämistä sinun on tärkeä tietää, että me kunnioitamme yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi, ja pidämme henkilökohtaiset tietosi täysin luottamuksellisina, kuten on todettu Tietosuojakäytännössämme.

Etäyhteyden muodostaminen
  1. 1Klikkaa "Yhdistä" painiketta.
  2. 2Klikkaa "Suorita" seuraavassa ponnahdusikkunassa.
  3. 3Klikkaa "Suorita" toisessa ponnahdusikkunassa.
  4. 4Ota meihin yhteyttä ja anna edustajallemme Etätuki-ikkunassa näkyvä tunnusnumero.