Tekniskt fjärrhjälp

Fjärrhjälp gör det möjligt för vår support att ansluta till din dator via Internet, se din datorskärm medan de använder sitt tangentbord och mus för att felsöka eventuella problem du kan stöta på. Innan du använder fjärrhjälp, är det viktigt för dig att veta att vi respekterar din integritet och säkerhet, och kommer att hålla din personliga information helt konfidentiell, såsom anges i vår Sekretesspolicy.

Stäla in en fjärranslutning
  1. 1Klicka på "Anslut" -knappen.
  2. 2Klicka på "Kör" i det nästkommande "pop-up"-fönstret.
  3. 3Klicka på "Kör " i det andra "pop-up"-fönstret.
  4. 4Kontakta oss och ge våra representanter id-numret som visas i fönstret för fjärrsupport.